Metripond-M93 Mérleggyártó Kft.

A korszerű mérleggyártás 20 éve – Metripond-M93 Kft

A Metripond-M93 mérleggyártó Kft. 1993-ban alakult és azóta stabil helyet foglal el a magyar mérleggyártói piacon. Ezt bizonyítja az is, hogy 2011-ben a gazdasági válság ellenére fennállása alatti legmagasabb éves árbevételt sikerült elérnie. A piaci részesedés folyamatos növekedését elősegítette, hogy cégünk az olasz Bilanciai mérleggyártó cég kizárólagos hazai képviseletét látja el 1998 óta.

A Metripond-M93 Kft. nagy hangsúlyt fektet a minőségre, ezért 2004 óta az SGS által tanúsított ISO9001 minőségirányítási rendszer szerint gyártjuk és telepítjük mérlegeinket. Az általunk előállított és forgalmazott termékek az ár/érték arány tekintetében az egyik legkedveltebbnek számítanak a piacon. Elzárkózunk attól, hogy a termékekhez felhasznált anyagok mennyiségét, minőségét csökkentsük a profitnövelés érdekében. Korszerű, időálló, strapabíró, minőségi termékekkel állunk az ügyfelek rendelkezésére.

Fő célunk a vevői elégedettség folyamatos fokozása, a bizalmon alapuló újabb és újabb vevői kör megszerzése, a régi partnerek megtartása. Az új ügyfelek nagy része meglévő partnereink ajánlásával fordulnak hozzánk.

Országos szervízhálózatot építettünk ki a gyors, rugalmas karbantartás, hibaelhárítás biztosításához.

Az „egyszerű” zöldmezős beruházásokon kívül, folyamatosan vállalkozunk nagy szaktudást, komoly szervezést igénylő feladatokra is. Néhány ezek közül: Ózdi Acélművek Kft, AUDI Hungária Motors Kft, EGIS Gyógyszergyár Nyrt, Hungrana Kft, Pick Szeged Zrt., Pintér Művek, FKF Zrt. stb.

Cégünk tagja a Mezőgépgyártók Országos Szövetségének (MEGOSZ). Ez a tagság biztosítja számunkra, hogy mindig naprakész pályázati és gazdasági információkkal tudjuk ellátni ügyfeleinket.

Árbevételünk közel 90%-át az általunk gyártott hídmérlegek adják. Ezen kívül állatmérlegeink, lapmérlegeink, raktári mérlegeink népszerűek a vásárlók körében. Évről-évre növekszik export tevékenységünk, melyet a következő években is tovább szeretnénk növelni.

Folyamatosan részt veszünk regionális és budapesti szakkiállításokon, ahol személyesen várjuk leendő ügyfeleinket, meglévő partnereinket. Rendszeres kiállítók vagyunk az AgroMash Expon, Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda napokon, Bábolnai Gazdanapokon, Debreceni Farmer Expon, OMÉK-en.

Kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal a kiállításokon, illetve a www.metripond-m93.hu oldalon található elérhetőségeinken keresztül.

Háj András

kereskedelmi és marketing menedszer

minőségirányítási vezető

METRIPOND-M93 Kft.