Metripond-M93 Mérleggyártó Kft.

ANS-M TÍPUSÚ ACÉL HÍDMÉRLEGEK

ANS-M hídmérleg

Alacsony kialakítású, síktetejű, acélszerkezetes hídmérleg, mely készülhet feljárós (+34cm) illetve sekélyaknás (-50cm) kivitelben.

A rövid fesztávoknak köszönhetően rendkívül strapabíró és bármilyen nehézipari környezetben megállja a helyét.

Választható hosszméretek: 6-24m

Választható szélességek: 3m; 3,2m; 3,5m

Mérőképesség: 20-80t (hossztól függően)

A mérleg beltéri kijelzője RS-232/RS-485 kommunikációs porttal és TCP/IP kapcsolathoz ethernet porttal rendelkezik.

hídmérleg felépítése, bemutatása:

Az ANS-M típusú hídmérleg hosszanti és közbenső tartókkal valamint rendkívül pontos és megbízható mérlegcellákkal felépített mérőeszköz. A rövidebb változatok 4-6 db, míg a hosszabb kivitelűek (pl. a 18m-es) 8 db mérlegcellát tartalmaznak.

A súlyerőt önbeálló befogók közvetítik a mérlegcellákra oly módon, hogy azok minden irányban elmozdulhassanak. A kamionmérleg mozgását rugalmas hossz és oldalütközők határolják be, alaphelyzetbe való visszaállítását a mérlegcellák önvisszaállós kialakítása biztosítja. A hídszerkezetre felszerelt ütközők rugalmas ütközést biztosítanak a mérleg és a feljáró illetve az akna élvédő vasa között, ezáltal elkerülve a tiszta fémes ütközés káros hatásait.

mérlegcellák kábelei a mérleghídon elhelyezett csatlakozódobozban vannak közösítve, innen a jelek egy mérőkábelen keresztül jutnak el a mérőműszerbe, ami digitálisan jelzi ki a hídon lévő jármű tömegét. A mérőműszer rendelkezik RS-232 számítógép kimenettel és TCP/IP kapcsolathoz ethernet porttal, így a Közúti hídmérleg nyilvántartó program segítségével a Megrendelő által biztosított PC-n és nyomtatón keresztül képes a mérlegjegy nyomtatásra.

A mérlegakna vagy a feljárós mérlegalap elkészítéséhez cégünk biztosítja az alapozási rajzokat.

A kivitelezést kulcsrakészen is vállaljuk a szükséges beton alépítmények, utak, kábelnyomvonalak, vízelvezetések megépítésével.

Díjmentes helyszíni felmérést, konzultációt biztosítunk leendő Ügyfeleink számára.

A mérlegszerelés igen egyszerűen és gyorsan elvégezhető (2 nap). A felépítésből adódóan a mérleg rendkívül csekély karbantartási ráfordítás mellett üzemeltethető, más beépítési helyre könnyen, gyorsan áttelepíthető.

Termékeink eleget tesznek az MSZ EN 45501 szabványban előírt III. osztálypontosságnak és az MKEH előírásainak.

Mérlegeink az Európai Unió minden országában elfogadott típusvizsgálati tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Karbantartás:

mérleg különösebb karbantartást nem igényel, mivel mozgó és kopó alkatrészeket nem tartalmaz. Az üzemeltetés során a mérleg alatti betonfelületről időnként a lerakódott hordalékot el kell távolítani.

Cégünk országos szervizhálózattal biztosítja Ügyfelei számára a gyors és gazdaságos hibaelhárítást, karbantartást, időszakos hitelesítést.

Rendelhető opciók:

  • Másodkijelző
  • Digitális mérőcellák
  • Hídmérleg nyilvántartó portaprogram
  • Okos mérlegkijelző, nyomtatóval (mérlegjegy nyomtatás)
  • Acél feljáró rámpák
  • Kulcsrakész kivitelezés (mérlegalap építés, rávezető utak építése)
  • Automatizált mérlegelés (térfigyelő kamerák, rendszámfelismerő kamerák, gépjármű azonosítás, infrasorompók, forgalomirányító lámpák, sorompók, automata naplózás)

Tekintse meg a partnerünknél készült videót, amely bemutatja a mérőcella gyártását lépésről lépésre.

ANS-M TÍPUSÚ KÖZÚTI HÍDMÉRLEGCSALÁD

METRI-SELF93 hídmérleg automatizáló rendszer

2018-ban fontosnak láttuk, hogy a munkaerő hiányos piaci helyzetre való tekintettel megoldást fejlesszünk ki ügyfeleink, leendő ügyfeleink számára. A megoldást az automata, kezelő nélküli mérlegelésben láttuk.