Metripond-M93 Mérleggyártó Kft.

Asztali, bolti és labor mérlegek

MWP típusú mikro mérleg

Az MWP típusú mérleg kis tömegmennyiségek, pl.: alkatrészek nagypontosságú mérésére, darabszámlálására és százalékos mérésére alkalmas.

PS típusú hiteles micro mérleg

PS mikromérlegek elsősorban nagy pontosságú, professzionális mérésekhez használhatóak, MKEH hitelesítéssel. A típuscsalád egyes tagjait borító védi a széltől és a portól kis tömegű anyagok mérése közben, valamint használaton kívül az ütésektől.

BW típusú asztali vízvédett mérleg

A BW-1N típusú mérleg poros üzemben használható, hordozható berendezés.
Elemes, vagy akkumulátoros üzemeltetése függetleníti a hálózati tápfeszültségtől.
Minkenkinek ajánljuk.

SW-1S típusú asztali mérleg

Az SW típusú hiteles mérlegeket az áruk gyors, és pontos bolti kiméréséhez ajánljuk. Az áru tömegének kétoldali kijelzésével a fogyasztók közvetlen kiszolgálására is alkalmas. A mérleg adapterről, vagy elemről működtethető, mobil készülék.
 

SW-1W típusú vízvédett asztali mérleg

Az SW-1W típusú vízvédett hiteles mérlegeket az áruk gyors, és pontos bolti kiméréséhez ajánljuk. Az áru tömegének kétoldali kijelzésével a fogyasztók közvetlen kiszolgálására is alkalmas. A mérleg adapterről, vagy elemről működtethető mobil készülék.

AP típusú árszorzós mérleg

Az asztali tárázható árszorzós mérleg elsősorban bolti kiszolgálásra használható. Az áru súlyának, egységárának, valamint a fizetendő összegnek kétoldali kijelzésével hiteles mérlegelésre alkalmas. Hét egységár memória tároló kapacitással és Ft összegző funkcióval rendelkezik.