Metripond-M93 Mérleggyártó Kft.

DD700 típusú mérlegterminál​

DD700 a sokrétű mérlegterminál

A készülék a szimpla mérlegelési funkción kívül számos területen is használható:
– Darabszámlálás
– Ellenőrző mérlegelés
– Adagolási műveletek és mérlegelés
– Osztályozási műveletek

Az Olasz Coop Bilaciai és a hazai Metripond-M93 mérleggyártó Kft. által gyártott platformmérlegekkel, valamint a digitális és analóg mérőcellákkal összekapcsolható. Felszerelhető többféle alapkivitelű és opcionális szoftveralkalmazással, melyek elérhetővé teszik a legmagasabb szintű minőségi megoldásokat a mai ipari mérlegelés számára. A műszer elérhető ABS műanyag tokozású, IP 65-ös vagy 69K saválló kivitelben

Műszertípusok:

– DD700 ABS műanyag tokozású, asztali kivitelű műszer

– DD700 I Tömbszelcékkel ellátott, saválló kivitelű műszer, IP 68 és 69K bevonattal, asztali és fali kivitelben

– DD700 IC Ipari kivitelű, saválló tokozású műszer, asztali és fali kivitelben

Műveletek:
 
Szimpla és Összegző Mérlegelés
Az alap „Szimpla Mérlegelési” szoftver lehetővé teszi a termékekkel, ügyfelekkel és adatbázisokkal való mérlegelési műveletek használatát.
A beépített „Összegző Mérlegelési” funkció lehetővé teszi, hogy sorban elvégezhessünk számos mérlegelési műveletet (anélkül, hogy tehermentesítenénk a mérleget) úgy, hogy lenullázzuk a nettó súlyt minden egyes mérési művelet után, majd készítünk egy komplett nyomtatást a mérési művelet végén. Így kapunk egy olyan nyomtatási jegyet, amin szerepel az összes mérésünk adatai. 
 
Mérlegelési művelet
Az alap „Dupla Mérlegelési” szoftver a teljes körű nyomon követés érdekében, lehetővé teszi a tömeg nettójának kikalkulálását, úgy, hogy az eredményhez hozzátársítja a terméket, az ügyfelet és az adattáblát. let végén. Így kapunk egy olyan nyomtatási jegyet, amin szerepel az összes mérésünk adatai. 
 
Darabszámlálás
Az opcionális „Darabszámlálási” szoftver lehetővé teszi, hogy egy gyors darabszámlálást végezhessünk el az előző mintavételezett termelésekről, valamint ezeknek az eltárolására az adatbázisban az ügyféllel és a hozzáadott adatokkal.
 
Ellenőrző mérlegelés
Az opcionális „ellenőrző mérlegelési” szoftver csak a DD700i típusú műszerhez érhető el. Ez a szoftver rendelkezik egy Termék adatbázissal, amiben képesek vagyunk eltárolni a Tárát, valamint a minden egyes termékhez tartozó „Alul/Felül” tűréseket. Ennek köszönhetően lehetőségünk van a Termék adatok gyors visszahívására, mindezt a manuális ellenőrzési mérlegelés érdekében. Az értékek (a műszeren elhelyezett LED kijelzőn) kerülnek megjelenítésre „Alatta” „OK” vagy „Fölötte” jelzéssel. A statisztikák letölthetők és biztosítják minden egyes megmért termék elem analízisét.
 
Terheléses / Tehermentesítéses Adagolási Művelet
Az opcionális „Terheléses / Tehermentesítéses Adagolási művelet” lehetővé teszi:
Termény elszívása („Tehermentesítéses Adagolás”) silótartályok alatt elhelyezett kamionról vagy konténerből, integrált mérlegeléssel;
Termény adagolása („Terheléses Adagolás”) silótartályok alatt elhelyezett kamionra vagy konténerbe az adagolási fázis során,
Termény adagolása silótartályokba integrált mérlegeléssel („Terheléses Adagolás”);
A szoftver képes vezérelni a „Gyors” és „Lassú” töltési arányt a pontos adagolás érdekében.
 
Osztályozás
Az opcionális „osztályozó” szoftver képes összesen 15 tömegosztályt vezérelni, biztosítva a termékek tömeg alapján történő osztályozását 1-től 15-ig. Az osztályozási érték a súllyal egyidejűleg kerül kijelzésre a kijelzőn. >
 
Termény adagolása silótartályokba integrált mérlegeléssel („Terheléses Adagolás”);
A szoftver képes vezérelni a „Gyors” és „Lassú” töltési arányt a pontos adagolás érdekében.
 
Többszintű felhasználás
Az opcionális „Többszintű felhasználású” szoftver lehetővé teszi összesen 4 felhasználónak a műszer egyidejűleg történő használatát. Képesek vagyunk eltárolni a mérési adatokat a felhasználó nevével, hozzáadva a terméket, ügyfelet és a hozzárendelt adatokat a munkafázis bezárása előtt. Ahhoz, hogy megkapjunk egy teljes nyomtatást a mért elemekről és megkezdhessünk egy új munkafolyamatot. A szoftver képes vezérelni a „Gyors” és „Lassú” töltési arányt a pontos adagolás érdekében.
 
Kiknek ajánljuk?
Az ipar és a kereskedelem részére, közúti járművek, járműveket szállított áruk tömegének hiteles bruttó, nettó mérésére.