Metripond-M93 Mérleggyártó Kft.

Folyosóba épített és egyedi állatmérlegek

Cégünk egyedi méretre, helyszínre tervezett mérlegek gyártását is vállalja.

Többi mérlegeinkhez hasonlóan teljesen elektronikus kivitelben készülnek előnye a konstrukciónak nem tartalmaz kopó, mozgó alkatrészeket, ezáltal az állatok nyugodtan viselkednek mivel a mérleg híd nem mozog, stabilan áll, ezért a mérlegelés gyorsan elvégezhető és karbantartást kevésbé igényel üzemeltetésük.

A mérlegeket a helyszíni adottságokhoz, igényekhez tervezzük, egyedi méretbe gyártjuk, akár falkás vagy egyed méréshez. A mérleget terelő folyosóba is telepíthető, takarmány kocsi akadálymentesen átjutásához rámpás kivitelt ajánlunk.

A karámra szerelt ajtók, elhelyezésére, kialakítására számos megoldás létezik, mint például oldalra nyíló, kettényíló, felhúzható vagy elhúzható ajtó, segíti az állatok terelését.

A mérleghez felhasználható kijelző mérőműszer:

A D70ES műszer IP 66 védettségű, rozsdamentes kivitelű. A mérőműszer elektronikus kivitelben gyors és pontos mérést tesz lehetővé. Alapesetben a műszer a mérleg hosszabbik oldalának korlátjára kerül, igény esetén a korláttól függetlenül is elhelyezhető, külön falra vagy asztalra.

Felületkiképzés:

A mérlegek festett vagy horganyzott kivitelben is készülhet. A gyártás során felhasznált anyagok és szerkezetek kialakítása biztosítja a tökéletes tisztíthatóságot, eleget téve a higiéniai előírásoknak.

Kijelzőnk csatlakoztatható a helyi hálózathoz, a mért adatok lekérdezhetők, mivel a műszer rendelkezik RS-232 vagy 422 vagy 485-ös kimenettel opcionálisan ethernet kártyával

TERMÉK JELLEMZŐK:

  • alacsony kialakítású /90 mm platómagasság/
  • hermetikusan zárt, IP 68 védettségű mérlegcellák
  • mérlegkijelző saválló tokozású IP67 védettségű

KIVITEL:

  • saválló
  • tüzihorganyzott
  • porfestett