Metripond-M93 Mérleggyártó Kft.

Hazai Termékfejlesztési PRÉMIUM Oklevél

Hazai Termékfejlesztési PRÉMIUM Oklevélben részesült:
M93 – DD1010 – ANS18M hídmérlegünk​

Kattintson a címre a részletesebb információért!

M93-DD1010-ANS18M típusú hídmérleg digitális mérlegcellákkal, interaktív érintőképernyővel

A cégünk által gyártott M93-DD1010-ANS18M típusú hídmérleg számtalan korszerű tulajdonsággal rendelkezik köszönhetően a digitális mérlegcelláknak és az interaktív érintőképernyős mérlegkijelzőnek.

A termék újszerűsége a digitális cellák nyújtotta előnyökből illetve a mérlegkijelző rendkívül szerteágazó tulajdonságaiból adódik. Hagyományos mérlegeknél mérlegjegyet csak PC konfiguráció és külön mérlegprogram csatlakoztatásával lehet nyomtatni. Ennél a korszerű terméknél a mérlegkijelző önállóan ellátja ezeket a feladatokat.

 

A DD1010 mérlegkijelző és a digitális cellák együttes használata segítségével a mérleg diagnosztikája rendkívül könnyen és akár távolról elvégezhető. A mérlegrendszer képes előre beállított címre (pl. szervíz e-mail címe) hibaüzenetet küldeni automatikusan, annak érdekében, hogy a hiba elhárítását a szervizes azonnal megkezdhesse és elvégezhesse akár távolról vagy a tulajdonosnak távsegítséget nyújtva.

A termék választásával ügyfeleink költséget takarítanak meg vásárláskor illetve az üzemeltetés során is.
Az OMÉK kiállításon rendkívül nagy volt az érdeklődés a termékre standunknál és rengeteg pozitív visszajelzés, ajánlatkérést kaptunk a látogatóktól. Nagyon kedvezőnek találták, hogy nincs szükség a mérlegjegy nyomtatáshoz külön PC beszerzésére valamint rendkívül hasznosnak ítélték a fejlett diagnosztikai lehetőséget.

Betakarítási szezonban nagyon fontos ügyfeleinknek az állandó üzemelésű hídmérleg, és egy esetleges meghibásodás esetén a rendszer lehető leggyorsabb hibaelhárítása. Ezen kívül a mérleg beszerzésekor és az üzemeltetés során is fellépő költségmegtakarítás gazdasági szempontból kiemelkedő ügyfeleinknek.