Metripond-M93 Mérleggyártó Kft.

TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉS A METRIPOND – M93 MÉRLEGGYÁRTÓ KFT.-NÉL

Sajtóközlemény 

Technológiai Korszerűsítés a Metripond – M93 Mérleggyártó Kft.-nél

A Metripond – M93 Mérleggyártó Kft. közel 19,55 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belüli meghirdetett Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis és középvállalkozások számára” című pályázati kiíráson. A projekt összköltsége meghaladta a 48,86 millió forintot.

A Metripond – M93 Mérleggyártó Kft. 1993-ban alakult az egykori hódmezővásárhelyi mérleggyár utódjaként. A jelenleg is tisztán magyar tulajdonban levő vállalkozás a több mint 40 éves tapasztalat felhasználásával és az új piaci igényeknek való megfeleléssel stabilan a piacon tudott maradni.

A Metripond – M93 Mérleggyártó Kft. székhelye alapos korszerűsítésre szorult. Mindamellett, hogy a társaság termékeivel, szolgáltatásaival magas színvonalon elégíti ki a piaci igényeket, a további fejlődés érdekében szükséges volt a több, mint 40 éves telephely munkahelyi körülményeinek korszerűsítésére. A projekt keretében korszerűsítésre került a cég gyártócsarnoka, a forgácsoló, sajtoló és porta épületet. Az irodahelyiségek korszerűsítésével egy elkülönült 15-20 fő befogadására alkalmas oktatási illetve konferenciaterem kialakítására került sor. A székhely korszerűsítése hozzájárul a cég energiahatékonyabb működéséhez is.

Az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belüli Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis és középvállalkozások számára” című pályázati kiírásán a Metripond – M93 Mérleggyártó Kft. 19 546 699 forint vissza nem térítendő támogatást nyert.

A projekt megvalósításának ideje: 2014.04.14 – 2014.12.31.

A projekt megvalósításának helyszíne: 6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy – Zs. u. 70.

További információ kérhető:

Háj András, kereskedelmi és marketing menedzser, minőségirányítási vezető

Telefon: +36 62 246-450 

E-mail: haj.andras@metripond-m93.hu

TELEPHELY KORSZERŰSÍTÉS