Metripond-M93 Mérleggyártó Kft.

CÉGISMERTETŐ

A Metripond-M93 mérleggyártó Kft.

Metripond – M93 Mérleggyártó Kft. 1993 óta áll a mezőgazdaság, az ipar és a kereskedelem rendelkezésére. Cégünk 1993 – ban alakult, a társaságot szakmailag jól felkészült magánszemélyek alapították. Fő tevékenységünk a mérleggyártás széles skálája, ezen belül kiemelt és főtermékünk a néhány éve kifejlesztett aknanélküli vagy sekély-aknás elektronikus járműmérlegek valamint a raktári elektronikus lapmérlegek és állatmérlegek.
Foglalkozunk egyéb hegesztett acélszerkezetek előállításával is.

A több tonnás hegesztett szerkezeteket 1600 m-es 2db 5 t-s futódaruval ellátott gyártócsarnokainkban tudjuk elkészíteni. A minőség érdekében különös gondot fordítunk a termékek előállításakor a technológiai fegyelem betartására. A minőség minden irányú támogatottsága érdekében 2004 évben felkészítettük a cégünket az ISO9001-2008 minőségbiztosítási rendszer bevezetésére, 2004 júliusától a sikeres auditot követően ezen minőségbiztosítási rendszer előírásai szerint állítjuk elő termékeinket és helyezzük üzembe. Mérlegeink az európai 90/384/EGK irányelvet honosító 62/2004.(IV.24.)GKM rendelet alapján a TH-8311/7/2005 számú EK Típusvizsgálati tanúsítvánnyal rendelkeznek a CE minösítés szabványainak megfelelően.

 

Számunkra a legfontosabb szempont ügyfeleink igényeinek figyelembe vétele mellett a maximális kiszolgálás, a vevői elégedettség folyamatos mérése, fokozása.

A megbízható, gyors szolgáltatás biztosítása érdekében a Metripond-M93 Kft. Országos szerviz és értékesítési hálózatot épített ki az ország területén (Fehérgyarmat, Szerencs, Budapest, Pécs, Pápa, Zalaegerszeg, Dunaújváros, Mosonmagyaróvár, Békéscsaba, Hódmezővásárhely, Szombathely, Nyíregyháza). A Metripond-M93 Kft. magyarországi kizárólagos képviseletét látja el az olaszországi BILANCIAI mérleggyártó cégnek, aki az uniós országok szakmai köreiben elismert. Több országban rendelkezik helyi képviselettel. A BILANCIAI cég hazai képviseletén túl, külföldön végzendő megbízásait is teljesítjük (romániai, szlovákiai üzembe helyezések). Cégünk tagja a Mezőgépgyártók Országos Szövetségének (MEGOSZ) valamint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ).

Széles termékválasztékunkból:

Foglalkozunk egyedi, speciális technológiai mérlegek tervezésével, gyártásával is. Műszaki és kereskedelmi egyeztetés céljából készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére cégüknél, vagy saját telephelyünkön. Fő célunk a vevői elégedettség folyamatos fokozása, a bizalmon alapuló újabb és újabb vevői kör megszerzése, a régi partnerek megtartása. Keresse a Metripond-M93 Kft.-t, előre is köszönjük bizalmát!

 

MÉRÉS -> MINŐSÉG -> MEGBÍZHATÓSÁG -> TAKARÉKOSSÁG!