Metripond-M93 Mérleggyártó Kft.

MP-ZBCSC ZSÁKOLÓ MÉRLEG​

Lisztszerű poros, nem tapadó termények zsákolására alkalmas.
 

A mérés a felhelyezett zsákban (bruttó) történik meg. Kétfokozatú adagolóval szerelt mérőcellás mérleg digitális kijelzővel, pneumatikus működtetéssel.

A bruttó zsákolómérleg lisztszerű, csigával adagolható termények, azonos tömegmennyi-ségeinek adagolására, zsákbamérésére alkalmas.  A zsákolómérleg MPA-I típusú mérőműszere zsákszámlálást, tömegösszegzést végez nullázható (napi) és nem nullázható formában.
A zsákolómérleg készülhet 5-20 vagy 10-50 kg közötti méréshatárral. A mérlegek működési elve, felépítése azonos, csak a csigás adagolók, illetve a zsákfogó töltőcső egységeik méreteikben különböznek.
A mérleg teljesítményét befolyásolják a töltendő termény jellemzői (térfogattömeg, szemcseméret, stb.), illetve a töltendő zsáktömeg.

A mérlegek a beépítés helyén hitelesíthetők az EU előírásai szerint.

Műszaki adatok:

TípusMP-ZBCSC
Méréshatár5-25 kg10-50 kg
Pontosság± 0,2-0,4 %/zsák
Teljesítmény10-140 db zsák/óra
(terménytől, kezelőtől függ)
Tölthető terménylisztszerű terményhez
Beépítési mag. (kb.)2000 mm2200 mm
Tápfeszültség230V, 50Hz, 150 VA
380V, 50HZ, 2×1 KW
Táplevegő6-10 bar 10 Nl/adag
ElszívásTerménytől, porzástól függő
(elszívó csatlakozó a mérlegen)
Számítógép. kimenetRS-232 vagy TTY-20 mA vagy RS-485

Beépítés:

Az MP-ZBCSC típusú zsákolómérleg ún. típusmérleg, mégis egyedi gyártással készül annak érdekében, hogy a mérlegbeépítés esetleges speciális feltételét is teljesíteni tudjuk. Az állvány, ill. az előtároló nem képezik részét a mérlegrendszernek, de annak gyártását is vállaljuk – külön megállapodás alapján. 
A Megrendelőnek a megfelelő teljesítmény és a pontosság elérése érdekében gondoskodnia kell a folyamatos anyagmennyiségről az előtárolóban. 

A zsákolómérleghez szükséges kiegészítő egységek (zsáktovábbító szalag, varrógép, vállazó szalag, stb.) gyártására is vállalkozunk.

Megjegyzés: 
– A kép az MP-ZBCSC-50 típusú mérleget ábrázolja csigás adagolóval, állvánnyal, előtárolóval, szállítószalaggal, varrógéppel, függesztővel együtt.
– A mérleg készülhet csigás-csigás, csigás-cellás vagy cellás-cellás durva/finom adagolóval, az adagolandó anyag jellemzőitől függően.
– Várjuk ajánlatkérését, mely tartalmazza a teljesítményigényt, zsáksúlyt, pontosságot, méréshatárt, zsákméretet, illetve a töltendő anyag jellemzőit, mint pl. szemcseméret, térfogattömeg, stb.
– Jellemző felhasználási területek: malomipar, takarmánygyártás, stb.